Video


Binjaku i palindur po rritej brenda saj

tomaku i një foshnje ishte aq shumë i fryrë sa ajo as mund të hante dhe pinte, por pas vizitës në spital ka ardhur edhe zbulimi shokuese edhe për vetë mjekët Brenda trupit të saj…