Shperndaje në Facebook.

Vendosi fotografinë e djalit në shpejtësimatës, arsyeja mahnitëse

Një fotografi është publikuar në rrjetin social Reddit, që tregon fotografinë e një fëmije të vendosur në shpejtësimatësin e një veture.
Fotografia, e publikuar nga përdoruesi Neoguy396, shfaq një foto të vogël të një djaloshi të vendosur në shpejtësimatës.

Sipas përdoruesit, një shofer e vendosi fotografinë e djalit të tij në shpejtësimatës në 100kmh, në mënyrë që atij t’i kujtohet djali i tij që e pret në shtëpi dhe të mos vozitë shpejtë,

Shpërndajeni që t’i inspironi të tjerët!

Shperndaje në Facebook.