Teknologji


Ja sa mund të fitoni nga këta telefona të vjetër nëse i keni ende në shtëpi

NËSE JENI TË DHËNË PAS RUAJTJES SË GJËRAVE TË VJETRA MUND TË JENI EDHE ME FAT. Sipas studimeve, nëse ju keni disa nga modelet e vjetra të celularëve Nokia dhe Motorola atëherë mund të fitoni shumë para, transmeton shqiptarja. Faqja e internetit eBay ka vërejtur një rritje masive të çmimeve të pajisjeve teknologjike të viteve ‘80 dhe ‘90. Ja cilët […]