Shperndaje në Facebook.

Shqipëria mbulohet nga bora, por shikoni ç’ndodh në Ksamil… (VIDEO)

Ndërkohë që e gjithë Shqipëria është mbuluar nga dëbora, në këtë vend të Shqipërisë bëhet not.
Një banor i Ksamilit ka vendosur të sfidojë të ftohtin dhe është hedhur në ujërat e detit Jon.
Nuk ka të bëjë me rastin e “Hedhjes së kryqit”, ditë që përkon me pagëzimin e Krishtit, festa e besimtarëve të krishterë.
Ai ka postuar nëpërmjet Facebook guzimin e tij ndërsa filmohet nga një shok.

Shperndaje në Facebook.