ShëndetësiÇfarë ndodh me ujin e pishinës kur ka urinë?!

Pishinat që shkojmë ne, të paktën në Shqipëri, me siguri që kanë ca ‘njolla’ urine brenda. Në mos nga të rriturit, nga fëmijët. Përveç saj, ka aty shenja të flokëve, djersës, lëkurave të vdekura…të gjitha…


Fara e zezë ilaç për çdo sëmundje (Video)

Doktori gjerman Maren Franz ka kryer një sërë studimesh dhe rezultatet e arritura i ka përmbledhur në librin me titull ”Shërimi që vjen nga natyra, Fara e Zezë” duke numëruar kështu edhe dobitë që vijnë…