Çfarë ndodh nëse hani 12 kumbulla në ditë?

Kumbulla është një zgjedhje e pashmangshme e çdo amvise për të përgatitur ushqim për dimër, dhe përveç se janë më të përdorura për përgatitjen e marmelatave, sigurisht është e këshillueshme për ti ngrënë edhe të…


Pse varet gjoksi dhe si shmanget ky problem

Gjokset e varura janë temë e pa kënaqshme për shumicën e femrave. Sidoqoftë, pavarësisht se vazhdimisht provojnë ta parandalojnë këtë fenomen, gjinjtë e humbin elasticitetin dhe bëhen të varura me kohën. Shkaktarët Shumicën e rasteve…


Seksi dhe gjumi janë çelësi i lumturisë

Të flesh një gjumë të rehatshëm pa pengesa dhe të kesh një jetë të mirë seksuale, kanë një ndikim më të madh në mirëqenien tuaj se sa paratë. Ky studim i publikuar sot thotë se…