Shperndaje në Facebook.

Një kafene në Kosovë kujdeset edhe për klientët me grip – shihni çfarë pije shërbehet aty! (Foto)

Në një kohë kur sezoni i gripit është prezent, me siguri që edhe shitjet tek barnatoret në Kosovë janë rritur, sidomos për preparatet që e luftojnë gripin.Dhe jo vetëm barnatoret.

Siç mund të shihet në një fotografi të shpërndarë në rrjetet sociale, përcjell Telegrafi, një kafene në Kosovë, ka vendosur që përveç pijeve të zakonshme, në menynë e saj të ketë edhe një pije “të veçantë”.

Bëhet fjalë për preparatin “Tylol Hot” i cili shitet në barnatore dhe përdoret për “luftimin e gripit”.

Shperndaje në Facebook.