Lajme

Dokumenti ekskluziv – Testamenti i Titos për shqiptarët

Shkrimtari dhe publicisti Milazim Krasniqi mbi zbulimin e testamentit politik të udhëheqësit jugosllav  Do të ishte simpatike dhe e dobishme që ata historianë, politologë e albanologë shqiptarë që e kanë glorifikuar figurën e Titos dhe…


Vajza nga Durrësi kërcënon me jetë prezantuesen, dalin 80 faqe sharje dhe fyerje

Kanë mjaftuar 8 muaj hetime,që prokuroria e Tiranës të bindet e të ngrejë akuzë për “Përndjekje” ndaj shtetases Vjola Sala, e cila për një periudhë 2 vjeçare ka shantazhuar, kërcënuar dhe përndjekur gazetaren, njëherësh moderatoren Rudina Magjistari. Ka qenë kjo e fundit që në muajin mars të 2013 i është drejtuar me një kallëzim policisë së Tiranës, pasi prej dy […]