KurioziteteA shërbejnë vërtetë hajmalitë?

Në yje është e shkruar gjithçka! Ekzistojnë disa shenja horoskopi të cilat i bëjnë njerëzit të dashurohen si me magji. Ato janë thjesht sharmante, dhe kanë atë tërheqje që thjesht është e pamundur për t’i…A shërbejnë vërtetë hajmalitë?

; Po. Të paktën funksionon… besimi që funksionojnë. E pohojnë studime të ndryshme, midis të cilave njëri nga Universiteti i Këlnit (Gjermani). Të ekzaminuarve u dhurohej një top golfi: gjysmës së tyre u thuhej që bëhej fjalë për një objekt fatsjellës, ndërkohë që të tjerëve nuk u thuhej asgjë. “Fatlumët” fituan 35% më shumë goditje direkt në gropë. Në një […]


Mendon se po flet me dashnorin, i dërgon gabimisht foto nudo të fejuarit

Rrjetet sociale shpesh bëhen edhe arsye konfliktesh mes çifteve ashtu siç ka ndodhur edhe në rastin konkret. Gjatë bisedës së bërë në Whatsapp një vajzë e cila tradhëton të fejuarin, këtë herë i del e genjeshtra ne shesh. Kjo pasi gabimisht i dërgon të fejuarit të saj, një foto nudo por në të vërtetë ajo mendoi se ia dërgoi dashnorit.