KurioziteteGruri i zakonshëm shëron ARTRITIN dhe REUMËN: Pini këtë dhe do të harroni dhembjet e eshtrave!

Ata që kujdesen për shëndetin e vet kohë pas kohe do t’ia përgatisin vetes çajin nga gruri, i cili është jashtëzakonisht i efektshëm në shërimin e artritit. Veç kësaj, ai shëron edhe reumën, andaj mund t’i harroni edhe dhembjet e eshtrave dhe të nyjave të shkaktuara nga këto gjendje, ndërkaq shumica e njerëzve thonë që çaji nga gruri mund të […]


Italia kërkon 17 mijë punëtorë, rregullat dhe kriteret për shqiptarët

Italia kërkon 17 mijë punonjës të huaj sezonalë gjatë këtij viti kryesisht në sektorin e bujqësisë dhe atë të turizmit-hotelerisë. Hyrjet e reja do të autorizohen nga një dekret fluksesh që do të përmbajë edhe kuota hyrjesh josezonale (sipas disa kritereve strikte si për shembull që punonjësi të ketë marrë pjesë në kurse të veçanta formimi në atdhe) si edhe […]


Ja sa paguhet presidenti Thaçi dhe ja sa paguhen presidentët nëpër botë?

Menjëherë pas zgjedhjes president, Donald Trump njoftoi se për punën në këtë post do të merrte vetëm shifrën simbolike prej 1 dollari në vit. Për një miliarder si ai, heqja dorë nga paga nuk duhet të jetë një sakrificë e madhe. Por sa fusin në xhep udhëheqësit kryesorë në botë? Presidentët amerikanë gëzojnë një pagë prej 400 mijë dollarësh në […]

Rishfaqet pas 90 vitesh anija e mbytur në Trekëndëshin e Bermudës (VIDEO)

World News Daily Report ka botuar një artikull ku tregon se roja bregdetare kishte parë një anije e cila u zhduk në të ashtuquajturin “trekëndëshi i Bermudës”. Ata njoftuan se anija ishte pa ekuipazh dhe supozohej se mund të ishte një transportuese mallrash e cila ishte zhdukur në Trekëndëshin e Bermudës në dhjetor të vitit 1925″ Ata bënë shumë përpjekje […]


Dy qen “masakrojnë” hajnin (Video)

Dy qen të llojit “Bull Terriers” sulmojnë një hajn i cili tenton të vjedhë një shtëpi Ngjarja ka ndodhur në Afrikën e Jugut kur hajni shihet duke hyrë në shtëpi pasi ngjitet në një mur. Por, me t’u ngjitur, dy qen të llojit “Bull Terrier” e sulmojnë atë derisa shihet që hajni nuk di se nga të ikë. Për më […]