KurioziteteKu e shikojnë meshkujt partneren gjatë seksit

Edhe pse janë të preokupuar me gjoksin dhe vithet, gjinia mashkullore kur bën dashuri kujdesin e drejton në pjesën krejtësisht tjetër të trupit. Meshkujt gjatë seksit më së shpeshti ndjekin shprehjen e fytyrës së partneres…
Seksi dhe gjumi janë çelësi i lumturisë

Të flesh një gjumë të rehatshëm pa pengesa dhe të kesh një jetë të mirë seksuale, kanë një ndikim më të madh në mirëqenien tuaj se sa paratë. Ky studim i publikuar sot thotë se…