Articles by Lajme
Veç me sodë buke mund të largoni qimet përgjithmonë

Të mërzitur me qimet në vendet intime? Dëshironi t’i hiqni përgjithmonë? Atëherë, duhet të përdorni këtë recetë e cila është e përbërë nga përbërës që veçse gjenden në kuzhinën tuaj, transmeton Telegrafi. Përbërësit: – Një…Kjo shkollë i lejon nxënësit të pinë duhan

Kjo shkollë i lejon nxënësit e vet të moshës 15-vjeçare të pinë duhan gjatë pushimit të drekës dhe periudhave të tjera pushimi. Carolyn Blanden, drejtoreshë e kolegjit “The Warakirri” në Sidnei të Australisë, ka thënë se beson se rregullat më pak kufizuese do t’i nxisin fëmijët të vazhdojnë të shkojnë në shkollë, transmeton Express. “Në […]